Türk Telekom Sakarya İl Müdürü Ali Rıza Hanedar Sakarya'da 240 bin Türk Telekom ve 78 bin Ttnet abonesi bulunduğunu belirterek, 2013 yılında fiber kablo döşeme işini tamamlayarak Sakarya'yı Fiberkent'e dönüştüreceklerini belirtti.
AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ersin Ellidokuz ile birlikte, Türk Telekom Sakarya İl Müdürü Ali Rıza Hanedar'ı makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarette, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu'na Türk Telekom'un hizmetleri ve Sakarya'ya yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Hanedar, "Sakarya'da 240 bin Telekom abonesi bulunmakta. 78 bin Ttnet abonesi var. Bizi tercih eden abonelerimize en iyi hizmeti götürmekle yükümlüyüz. Hizmet hızımızı yükselterek, bildirilen arızalara on dakikayı aşmadan müdahale edebiliyoruz. Bununla birlikte internet kalitesini maksimum düzeye çıkartmak için fiber kablo döşemeye başladık ve 2013 yılında bu altyapıyı tamamlamış, Sakarya'yı 'fiberkent'e dönüştürmüş olacağız" dedi.
İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Türk Telekom'un halka arzında itibaren önemli çalışmalara imza attığını ve ödüllendirildiğini ifade ederek, "Türk Telekom, Türkiye genelinde olduğu gibi Sakarya'da da teknolojik yeniliklerde rekabet gücünü artırmış ve mevcut şartların seyrini değitirerek kaliteli hizmet sunmak için hızla çalışmalarına devam etmektedir. Çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.
(SC-İÇ)

17.12.2012 13:43:52 TSI

Editör: Wan Haber