Antalya Büyükşehir Belediyesi 'Evcil Hayvanların Evi Sokaklar Değildir' temalı grafiti etkinliği düzenleyecek.
Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından 13-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek grafiti etkinliği, Hayvanat Bahçesi içerisindeki Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinde yapılacak. Alman ve Türk graffiti sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek etkinlikle, sokak hayvanlarına yönelik farkındalık yaratmak amaçlanıyor.
Bir hafta sürecek etkinlik boyunca, Almanya Stuttgart merkezli Care-4-Life E.V. Hayvanları Koruma Derneği aracılığı ile bakımevinde barındırılan hayvanlar özel eğitimden geçirilecek. Bu çalışmaya ek olarak, Dog Connection Köpek Okulu işbirliği ile etkinliğe katılan vatandaşlara 'Köpek Gezdirme' eğitimi verilecek. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara başarı belgesi sunulacaktır.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan eğitim programına katılmak isteyen 1835 yaşları arasındaki katılımcıların 7 Şubat Perşembe Günü saat 16.00' ya kadar [email protected] adresine kişisel ve iletişim bilgilerini belirterek müracaat etmeleri gerektiği bildirildi. Yetkililer eğitime katılacak olan kişi sayısının 30 ile sınırlı olduğunu ifade etti.
(SK-Y)

04.02.2013 15:03:53 TSI

Editör: Wan Haber