Özel Şahin Okulları tarafından başlatılan Doğaya Nefes Projesi kapsamında Sakarya'ya gelecek olan Avrupalı öğrenciler Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü'nü de ziyaret edecekler. Özel Şahin Okulları öğretmenleri proje kapsamında Adapazarı orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz'ı ziyaret ederek bilgilendirmede bulundular.
Özel Şahin Okulu Öğretmenleri Tolgahan Saymaz, Gözde Özcan, Mücahit Şaşmaz ve Merve Karanfil, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz'ı makamında ziyaret ederek Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülmekte olan okul ortaklığı projeleri kapsamında farklı ülkelerden katılan okullar ile kurulan grupta ulusların birbirini tanıyacağı ve ülkeler arası çalışma ziyaretlerini yürütüleceği öğrenciler için hem eğlenceli hem de eğitici bir proje olan Doğa'ya Nefes kapsamında 15-25 Mart 2013 tarihleri arasında Polonya ve İtalya'dan gelecek olan yaşları 18 ile 25 arası değişen 16 kişilik grubun Bölge Müdürlüğünü proje kapsamında ziyaret etmesi ve proje ile ilgili bilgilendirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular.
Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz; "Doğaya Nefes Projesi farklı ülkelerden katılan okullar ile kurulan grupta ulusların birbirini tanıyacağı ve ülkeler arası çalışma ziyaretlerini yürütüleceği öğrenciler için hem eğlenceli hem de eğitici büyük bir proje. Bu programın bir parçası olmak ve öğrencilerimize uluslararası platformda kendilerini ifade edebilmeleri konusunda yardımcı olmak bizi mutlu eder" dedi.
(SC-İÇ)

19.02.2013 11:00:42 TSI

Editör: Wan Haber