Şahinbey Belediyesi ŞAHMEK (Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları) bünyesinde hizmet veren çok amaçlı salonlarda eğitim gören 3422 kursiyer tarafından hazırlanan yarıyıl etkinliği izleyenleri büyüledi.
Şahinbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, kursiyerler ve veliler katıldı. Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren çok amaçlı salonlarda eğitim alan kursiyerler tarafından hazırlanan yarıyıl etkinliğinde kursiyerler tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ardından ilahiler söylendi. Etkinliğe damgasını vuran ŞAHMEK Çocuk korosu tarafından hazırlanan "hizmetin meyveleri" adlı tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından beğenildi.
Program sonunda koroda yer alan minik öğrenci, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger'e buket takdimi yaptı. Ülger de, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, sizlerin en güzel ortamlarda eğitim alması için gençlik merkezi, sosyal tesis ve sizlerin eğitim gördüğü çok amaçlı salonların yapımlarında büyük hassasiyet gösteriyor. Sizleri bu başarılı gösterilerden dolayı kutluyorum" dedi.
(MDC-HO-Y)

08.02.2013 13:42:29 TSI

Editör: Wan Haber