Şahinbey Belediye Gençlik Voleybol Takımı ligin ikinci yarısının ilk maçında güçlü rakibi Konya Seydişehir Belediye spor'u 3-0'lık skorla yenerek, ikinci yarıya galibiyetle başladı.
Gaziantep'i Türkiye Erkekler 2. Voleybol liginde temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik spor Voleybol Takımı Konya Seydişehir Belediye spor'u 3-0 yenerek, 3 puanın sahibi oldu. İlk yarı müsabakası Konya'da yapılan ve 3-1 kaybeden filenin şahinleri bu maçla rövanşı da almış oldu. Birinci seti 25-23 alan filenin şahinleri, ikinci seti 25-22 ve üçüncü seti 25-18 alarak sahadan 3-0'lık net skorla ayrılmasını bildi. Ligde puanını 27'ye çıkartan Şahinbey Belediye Voleybol takımı maç fazlası ile liderliğini sürdürüyor. Şahinbey spor Salonunda oynanan maçı Konya Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları Birol Ülger, İlyas Bulduk, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar izledi. Maç sonrası sahaya inerek her iki takımın sporcularını kutlayan Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, "böyle güzel bir maç ortaya koydukları için sporcuları ve teknik heyeti kutluyorum. Centilmence geçen maçta galip gelmek bizleri ayrı bir mutlu etti. Tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ise, sporcularımızı ve teknik heyetimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Takımımız şuanda lider durumda. Amacımız lig sonuna kadar bu liderliği devam ettirerek şampiyon olmaktır. Bu galibiyetimizi bizlere her zaman destek olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na hediye ediyoruz" diye konuştu.
(MDC-Y)

14.01.2013 12:33:10 TSI

Editör: Wan Haber