Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor maç fazlasıyla da olsa ilk yarıyı lider bitirmenin sevincini yaşıyor. İlk yarıda oynamış olduğu 10 maçta 8 galibiyet 2 mağlubiyet alan şahinler 24 puanla ilk yarıyı maç fazlasıyla lider bitirdi.
13 Ocak Pazar günü saat 13:00'de Şahinbey Spor Salonunda oynanacak olan Konya Seydişehir Belediye Spor müsabakasına neşeli bir şekilde hazırlanan şahinler, "Seydişehir'den alacağımız var, ilk yarıda mağlup olduğumuz Seydişehir belediye spordan rövanşı alarak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Bunun için maça mutlak galibiyet 3 puan almak için çıkacağız" dediler.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ise, tüm maçların final havasında geçtiğini belirterek, "Rakiplerimiz bize karşı daha iyi motive olarak çıkıyorlar. Ama biz rakip kim olursa olsun 3 puan için sahaya çıkıyoruz. Konya Seydişehir Belediye spor müsabakası da bunlardan biri, bu maçtan da 3 puan alarak galibiyet serisine devam edeceğiz. Sezon başında belirttiğimiz hedefimize doğru ilerliyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(MDC-Y)

09.01.2013 14:40:50 TSI

Editör: Wan Haber