Şahinbey Belediyesi ile Memur-Sen'e bağlı BEM-BİR-SEN arasında memurlarının ekonomik şartlarında iyileştirme öngören sosyal denge sözleşmesi imzalandı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Gaziantep Şube Başkanı Serkan Özatıcı arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi imza törenine sendika yöneticileri de katıldı. Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren memurlara yönelik sosyal denge sözleşmesini imzaladıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana personellerimizle birlikte el ele vererek, vatandaşımıza daha güzel hizmetler sunmak için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bugün ise belediyemizde görev yapan memurlarımız için 2013 yılı ve 2014 seçim dönemine kadar olan süreyi kapsayacak şekilde BEM-BİR-SEN'le sosyal denge sözleşmesi imzaladık. Böylelikle belediyemizde çalışan memurlarımızın maaşlarını iyileştirme noktasında destek sağlamış oluyoruz. Her ay maaşlarına ek olarak birde sosyal denge katkı ücreti alacaklardır. Ben sendikamızı kutluyorum. Çalışanlarımızın Allah gücünü kuvvetini arttırsın. Yapılan sözleşmenin memurumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
BEM-BİR-SEN Gaziantep Şube Başkanı Serkan Özatıcı ise, "Öncelikle Şahinbey Belediye Başkanımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan bu sözleşmeler ardından arkadaşlarımızın daha verimli olacağını taahhüt ediyoruz" diye konuştu.
(HD-AŞ-Y)

13.01.2013 13:14:58 TSI

Editör: Wan Haber