Mustafa Kemal Atatürk'ün Gaziantep'e gelişinin 80. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Taekwondo Gazilik Kupası'nda dereceye giren öğrencilere madalya ve sertifika verildi.
Yeşilsu meydanında bulunan Atatürk'ün Gazianteplilere hitap ettiği bina önünde düzenlenen törende Vali Erdal Ata ve Garnizon Komutanı Kahraman Güneş, dereceye giren öğrencilere madalya ve sertifika verdi. Gençler Bay, Bayan grubunda dereceye giren Şahinbey Belediyesi Taekwondocularından Murat Çıngı 51 kiloda, Dolunay Eşkin 58 kiloda, Uğur Yıldırım 63 kiloda, Bayanlarda Gülbahar Kaplan 51 kiloda, Songül Sonay Şahin 53 kiloda madalya ve sertifika aldı. Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dereceye giren öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başarılarından dolayı sporcularını kutlayan Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Taekwando da sporcularımız ümit ediyorum Gaziantep'te olduğu gibi Türkiye'de ve Avrupa'da artık olimpiyat ve dünya kupalarında da dereceye girecekler. Zaten Murat Çıngı kardeşimiz Avrupa ikincisi, Gazi Turnuvasında takım halinde birinci oldular. Tüm sporcularımızı kutluyorum, gayret ve başarıların devamı diliyorum. Biz Şahinbey Belediyesi olarak sporcularımıza destek olmaya ve onların arkasında olmaya devam edeceğiz" dedi.
(FS-RFK-S)

26.01.2013 16:58:34 TSI

Editör: Wan Haber