Şahinbey Belediyesi Çamlıca 1. Etap 379 konut ve 24 iş yeri ile Dumlupınar Sosyal Tesisi'nin açılışı, 13 Aralık 2012 Perşembe günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik'in katılımıyla yapılacak.
Nuri Pazarbaşı bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmasının ardından, bu alana yapılacak olan konut temel atma ve sosyal tesis açılışı ile ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şu ifadeleri kaydetti:
"İlçemiz genelinde dört ayrı bölgede kentsel dönüşüm çalışması yapıyoruz. Bu alanlarımızı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Çelik'le birlikte defalarca gezmiştik. Şimdi Nuri Pazarbaşı bölgesinde yıktığımız evlerin yerine yeni modern konutlar yapacağız. İlk etapta bu alanımıza 379 konut ve 24 iş yerinin temelini Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Çelik'in katılımıyla yapacağız. Bu konutlarımız 2013 yılı sonuna kadar tamamlanacaktır. Bu alanda 2. 3. ve 4. etaplar olmak üzere toplamda bin 200 konut inşa etmiş olacağız. Çamlıca konutlarımızın temelini 13 Aralık Perşembe günü saat 10.30'da, Dumlupınar Sosyal Tesislerimizin açılışını ise 11.30'da yapacağız. Heyecan duyduğumuz bu projelerimiz için düzenlenen törenlere tüm hemşehrilerimizi davet ederek, bu heyecanı ve mutluluğu beraber paylaşmak istiyoruz."

BAŞKAN TAHMAZOĞLU: "5 BİN KONUT YAPIYORUZ"
Belediye olarak konut yapımında önemli adımlar attıklarını belirten Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak bir yandan kentsel dönüşüm yaparken, diğer yandan konut yapımına büyük önem veriyoruz. Yaptığımız ve yapımına başladığımız konutlarla birlikte toplamda 5 bin adet konutu inşallah Gaziantep'in hizmetine sunmuş olacağız" dedi.
(MAD-MAD-SO-Y)

10.12.2012 14:40:02 TSI

Editör: Wan Haber