14 Şubat Sevgililer Günü için sevgiye önem verenlere kapılarını açmaya hazırlanan Sahan Şirehan günün anlamına uygun özel menüsüyle ve eğlenceleriyle dikkat çekiyor. Sevgililer günü için özel çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Sahan Şirehan'ı İşletme Müdürü Cengiz Döver, "Bizim için her gün her an önemlidir. Konuklarımızı her zaman en iyi şekilde ağırlamak bir sahan geleneğidir. 14 Şubat için özel çalışmalar yapıyoruz" dedi.
Tarihi mekânı ve yöresel yemekleri yanında dünya mutfağının çeşitli örneklerini de konuklarına sunan Sahan Şirehan 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir gece hazırlıyor. Dillere destan bir gece olacağını ifade eden ancak geceyle ilgili ipuçları bile vermekten kaçınan Sahan Şirehan'ı İşletme Müdürü Cengiz Döver "Sahan Şirehan için konuklar her gün özeldir, her gün özel bir şekilde karşılanır ve ağırlanır. 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle Sahan Şirehan'ı tercih edecek olan konuklarımız için özel bir gece hazırlıklarımız sürmektedir. Güzel ve nezih bir gece geçirmek isteyen çiftlerin ağırlanacağı gecede özel menülerimiz yanında müzik eğlence programlarımız ve geceye has sürprizlerimizde olacak. Amaç böyle bir günde konuklarımıza daha farklı bir gece geçirtmek ve günün anlamına uygun ağırlamak. Sahan Şirehan'ı aşçıları geceyle ilgili özel hazırlıklarda yapıyor. Yöresel yemekler yanında 7 ayrı bölgenin ünlü yemek çeşitleri ve dünya mutfağından örneklerde konuklara menü olarak sunulacaktır. Sevgiye önem verenleri 14 Şubat'ta Sahan Şirehan'a bekliyoruz" dedi.
14 Şubat Sevgililer günü öncesi yoğun rezervasyon telefonları aldıklarına da dikkat çeken Döver "Konuklarımızın 0 342 220 46 46 numaralı telefonlarla rezervasyon yaptırması ve işlerini son güne bırakmamalarını diliyoruz. Zira yoğun bir taleple karşı karşıyayız. O gün genç çiftlerin ve sevgiye önem verenlerin Sahan Şirehan'da buluşma günü olacak" dedi.
14 Şubat Sevgililer günü için özel yemek menüsü hazırlayan Sahan'ın ünlü aşçıları 'Sevgilinin yüreğine giden yol midesinden geçer' sloganıyla hazırlıklarını büyük titizlikle sürdürüyor.
(HD-ÖK-Y)

11.02.2013 11:07:12 TSI

Editör: Wan Haber