Sahan Şirehan Restoran, Pazar sabahları da 'brunch' keyfiyle ailelerin vazgeçilmez mekanı olma özelliğini sürdürüyor.
Gaziantep'te faaliyete girdiği günden bu yana sektöründeki liderliğiyle birçok yeniliğe imza atan Sahan Şirehan, yok olmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerin de canlandırılarak günümüz koşullarında insanlara sunulmasını sağlayan önemli mekan olma özelliğini taşıyor. Geniş aile yapısını koruyan Gaziantep'te, Pazar sabahları aile bireylerini ciğer kebabı mangalı etrafında toplamayı başaran Sahan Şirehan, 7 ayrı bölgenin kahvaltı geleneğini konuklarına sunması yanında Gaziantep'in en önemli sabah kahvaltı keyfi olan ciğer kebaplı kahvaltı geleneğini de sürdürüyor. 101 çeşitten oluşan Pazar brunch menüsüne eklediği ve görsel şova dönüştürdüğü mangal keyfi yanında beyran geleneğinin de yeniden canlandırılması, Gazianteplilerin ilgi odağı haline geldi.
Pazar kahvaltılarının aile bireylerinin bir araya gelmesi ve uzun uzun sohbet ederek hasret gidermesinde önemli bir unsur olduğuna dikkat çeken Sahan İşletme Müdürü Cengiz Döver, "Brunch bir Sahan geleneğidir. İstanbul Sahan Vega'da başlattığımız ve Türkiye'nin 7 bölgesinin kahvaltı ürünlerinden oluşan Pazar kahvaltı geleneğini Gaziantep Sahan Şirehan'da farklı bir boyuta taşıdık. Gazianteplilerin geleneksel ciğer kebabı ve beyran kültürünü Pazar günleri brunch menümüze ekleyerek zengin bir görsellikle de konuklarımıza farklı boyutta hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Pazar sabahları bütün aile bireyleriyle birlikte gönül rahatlığı içerisinde sabah 09.00'dan 14.00'e kadar süren brunch yoğun ilgi görmektedir. Hangi iş kolu olursa olsun zaman içerisinde gelenekçilikten vazgeçmeyecek ancak yeniliklere de ayak uydurmak zorunda. Sahan Şirehan'da yöresel yemek geleneğimizi en iyi koşullarda sürdürürken, Anadolu'nun birçok yöresine ait yemek çeşitlerimizle de hizmet vermekteyiz. Pazar sabahları aileleri bir araya getiren geleneksel Sahan Şirehan brunch menüsüne eklediğimiz ciğer kebabı, özellikle geçmiş dönemlerde bu kültürle yetişenlerin takdirini topladı. Gelenekçilikten kopmayan ama yeniliklere de açık kurumsal yapımızla yemek kültürüne daha birçok katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Yemeklerin lezzeti kadar sunum ve dizaynları da konuklarımız için büyük önem taşımaktadır. Gazianteplilerle Pazar sabahları Sahan Şirehan'da buluşmak ve geleneksel kültürlerimizi birlikte yaşamak bizleri mutlu ediyor" dedi.
Ailelerin olduğu kadar büyük şirket ve kurumların da personelleriyle buluştuğu Sahan Şirehan brunch keyfinde, konuklar sabahın erken saatlerinden itibaren Sahan'a akın ediyor.
(HD-SO-Y)

24.01.2013 13:38:30 TSI

Editör: Wan Haber