Elbistan Devlet Hastanesi'nde yetkili sendika olan Sağlık-Sen İşyeri Temsilcilik Odası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Kaya, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. M. Fatih Kılaç ve Memur-Sen İlçe Başkanı Halil Akın'ın birlikte kestiği açılış kurdelesi ile işyeri temsilciliği odası hizmete açıldı. Açılışa; Başhekim Yardımcısı Dr. Ferruh Kılıç, İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Doğan, Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Hamit Çelebi ve hastane yöneticileri ile çalışanları katıldılar.
İşyeri temsilciği odasının açılışına katılan Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Kaya, burada yaptığı açıklamada, temsilcilik için yer hastanede yer gösteren Başhekim ve hastane yönetimine teşekkür etti. Kaya, "Bu oda tüm çalışanlarımızın özlük haklarını korumak, sendikal diyalogları kurmak adına hayırlara vesile olur. Bizim için önemli bir gelişmedir. Bu oda hastane çalışanlarının kendi sorunlarını özelde ve genelde her türlü diyalogla işyeri temsilci odasında belli saatler içerisinde yetkili sendika olan buradaki işyeri temsilcisi olan arkadaşlarımıza aktarması içindir. Temsilcilik odasının ulaşılabilirlik anlamında kolay yerde olması da sevindiricidir" dedi.
Törende bir konuşma yapan Başhekim M. Fatih Kılaç ise, "Hastanemizde yeni yönetimimiz, yetkili sendikamız Sağlık-Sen'e hak etmiş olduğu idare odasını bugün itibari ile vermiş bulunuyoruz. Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mutlu Kaya ile birlikte buranın açılışı yapıldı. Sendikamıza ve tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun diyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
(OZR-AKL-Y)

28.01.2013 17:33:31 TSI

Editör: Wan Haber