Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nda nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Bademlik Mahallesi Kasapoğlu Caddesi'nde bulunan KLÜ Sağlık Meslek Yüksek Okulu evrak odasında nedeni belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Edinilen bilgiye göre, yangına ilk müdahale okul personeli tarafından yapıldı. İtfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Açık Öğretim sınavlarının yapıldığı okulda yangın sırasında, sınavların sabah oturumunun son bulmuş olmasından dolayı facianın eşiğinden dönüldü.
Olay yerine gelen KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, okulda sadece maddi hasarın meydana gelmesi herhangi bir can kaybının ve yaralanmanın olmamasının tek teselli olduğunu belirterek, "Okulumuzda meydana gelen yangında sadece maddi hasar meydana geldi. Yanan oda da maddi zarar meydana geldi. Çok şükür daha büyük bir olay meydana gelmedi. Buna rağmen üzgünüz, bundan sonra daha sıkı tedbirler alacağız. Açık öğretim sınavları için hiçbir sıkıntı yok. Öğleden önceki oturumlar sağlıklı bir biçimde yapıldı. Öğleden sonraki oturumlar yandaki Fahri Kasapoğlu Ortaokulu'nda yapılacak" dedi.
(ÖK-ÖK-Y)

10.02.2013 14:57:35 TSI

Editör: Wan Haber