Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesinde coşkuyla karşılandı. 9 yaşındaki Oğuz Efe Çevikel, doktor kıyafeti giyerek Bakan Müezzinoğlu'nu muayene etti.
Edirne ziyareti kapsamında Keşan ilçesine geçen Bakan Müezzinoğlu, burada kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Grup arasında yer alan ve doktor kıyafeti giyen AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel'in 9 yaşındaki oğlu Oğuz Efe Çevikel, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu muayene etti. Minik doktorun, Bakan Müezzinoğlu'nun kalbinin hızlı attığını söylemesi Müezzinoğlu ve partilileri kahkahaya boğdu.
Keşan Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, 2013 yılı yatırım programına alınan Keşan Devlet Hastanesi ile ilgili olarak, "Keşan'a verilmiş bir sözümüz var, onu yerine getireceğiz" dedi. Bir gazetecinin hastanenin ne zaman yapılacağı sorusu üzerine Müezzinoğlu, "İnşallah Keşan'a ikinci gelişimizde yol haritasını çizeceğiz. TOKİ'nin Türkiye genelinde üstlendiği hastaneleri görüşeceğiz" dedi.
Keşanspor Düğün Salonu'nda Keşanlılara seslenen Müezzinoğlu, "Sizlerden istirhamım, ne olur herkesi kucaklayın. Hiç kimseyi dışlamayın. Çok net söylüyorum aramızda hırsızlara yer yoktur, aramızda ahlaksızlara yer yoktur, aramızda vatan hainlerine yer yoktur. Onun dışında 'Ay yıldızlı bayrağımı seviyorum, Türk milletinin ferdi olmaktan onur duyuyorum' diyen herkese kucağımız da açık böğrümüz de açık" diye konuştu.
Bakan Müezzinoğlu daha sonra İstanbul'a hareket etmek üzere Keşan'dan ayrıldı.
(ORA-ÖZ-Y)

09.02.2013 19:27:28 TSI

Editör: Wan Haber