Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne ziyareti kapsamında Uzunköprü ilçesinde incelemelerde bulundu.
Uzunköprü ilçe girişinde karşılanan Bakan Müezzinoğlu, burada partililer başta olmak üzere Uzunköprülü hemşerileriyle kucaklaştı. Daha sonra ilçenin sembolü olan tarihi köprünün girişinde halkı selamlayan Müezzinoğlu Gazi Caddesi yürürken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Ege Düğün Salonu'nda AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği toplantıya katıldı.
Bakan Müezzinoğlu, yaptığı konuşmada, "Bu ülkede bu millet bana çok onurlu sıfatlar, onur duyduğum vasıflar nasip etti. Hekimlikte geldiğim nokta, siyasette milletvekilliği ve bakanlığa geliş yolculuğumda Edirne önemli bir kilometre taşı oldu. Hem doğduğum, büyüdüğüm topraklar ve bölge adına Edirne önemli oldu. Bundan sonra Edirne, Trakya, Balkanlar yalnızca bakanlık çerçevesinde değil, bunun dışındaki tüm konularda sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizden ricam sadece benden dualarınızı esirgemeyin" dedi.
AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz da, "Sayın Bakanımızın ilçemiz için önemi anlatmakla bitmez. Sayın Başbakanımızın bizlere verdiği değerin en büyük ispatı sayın vekilimizin bakan olmasıdır. Bizlerde bu değerin karşılığını vermek için elimizden gelen çabayı sergilemekteyiz. Ve bunun için ne gerekirse yapacağız. Sayın bakanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Yüce Rabbim onun ve bu devlete hizmet eden tüm devlet büyüklerimizin yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve ise, "Sayın bakanımızın Edirne'nin sorunlarının çözümlenmesi anlamında elimizi nasıl güçlendirdiğini biliyoruz. Bizleri karşılayan ve salonu dolduran kalabalıkta bunun herkes tarafından anlaşıldığının en büyük göstergesi. Bu programları asla AK Partinin siyasi programı olarak görmüyoruz. Sayın Bakanımız Edirne milletvekilimiz ve Edirne'nin bakanıdır. Burada gösterilecek coşku ve alaka halkın bakanımıza ve dolayısıyla partimize gösterdiği teveccühün en güzel örneğidir" şeklinde konuştu.
Bakan Müezzinoğlu toplantının ardından Uzunköprü Kaymakamlığında protokolle buluşup bir süre sohbet ettikten sonra Keşan'a gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
(MA-ÖZ-Y)

09.02.2013 18:39:14 TSI

Editör: Wan Haber