Bursaspor'daki görevinden ayrılan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeşil beyazlı kulübü bulundukları süre içerisinde Avrupa kulübü yapmak için çabaladıklarını belirterek, bunu başaramamanın üzüntüsü içerisinde olduğunu söyledi.
Bursaspor'a tarihinde ilk kez şampiyonluk yaşatarak büyük başarıya imza atan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, veda etmek üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti. Almış olduğu istifa kararından dolayı üzüntüsünü dile getiren Sağlam, "4 yıl boyunca Bursa'da çok güzel günler yaşadım. Bursa'nın bizim kalbimizde ayrı bir yeri oldu. Burada bulunduğum süre içinde çok güzel dostluklar kurduk. Bursaspor'a desteğini esirgemeyen ve en sıkıntılı zamanlarımızda bile yanımızda olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve ekibine çok teşekkür ederim. Görevde bulunduğumuz sürece Bursaspor'u Avrupa kulübü yapma çabası içerisinde olduk. Bu hedefi gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşıyorum" dedi.
Basında çıkan teklif haberlerini de yalanlayan Ertuğrul Sağlam, kısa bir süre dinlenmek istediğini belirtti.
Ertuğrul Sağlam'ın istifasından büyük üzüntü duyduğunu belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, "Ertuğrul Hocamızın istifası hepimizi derinden üzdü. Gönül isterdi ki uzun yıllar görevinde devam etsin. Kazanılan şampiyonluk Bursalılar için gurur kaynağı oldu. Bursa ve Bursaspor'a katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Umarım yeni görevinde de Bursa'daki sevgi ve saygıyı görecektir" diye konuştu.
(AF-EYB-S)

01.02.2013 12:18:37 TSI

Editör: Wan Haber