27 Nisanda yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına gidecek olan milli sporcuların da seçileceği müsabakalara ev sahipliği yapan Safranbolu Belediyesi'ne Türkiye İşitme Engelliler Badminton Federasyonu tarafından verilen desteklerden ötürü plaket takdim edildi.
Türkiye İşitme Engelliler Badminton Milli Takımı Antrenörü Ertan Özkan, 2. etap müsabakalarının asıl önemli olan kısmının daha önce belirlenmiş olan milli oyunculara takviyelerin yapılması gerektiğini, bu açıdan Safranbolu'da ki seçmelerin büyük önem kazandığını söyledi. Özkan, "Belediye Başkanımız Necdet Aksoy beyefendiye spora verdiği desteklerden ötürü ve bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı özellikle teşekkür etmek istiyorum. Yine Sayın kaymakamımıza, İlçe Gençlik Spor Müdürümüze ve Safranbolu halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Safranbolu Belediyesi adına kendisine plaket verilen Belediye Başkan Vekili Halil Aydın ise, "Öncelikle tüm sporcu kardeşlerimize Safranbolu'muza hoş geldiniz diyor, kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.
Safranbolu Belediyesi olarak özellikle son dönemde spor adına büyük atılımlar yapıldığını dile getiren Aydın, belediye olarak her zaman spora teşvikten yana tavır sergilediklerini, spor yapan gençlerin yanlarında olmaya devam edeceklerini ve kendilerine takdim edilen plaketten dolayı da Türkiye İşitme Engelliler Badminton Federasyonuna teşekkür ettiğini söyledi.
Şampiyonada Safranbolu'yu Karabük Gençlik Spor'a bağlı bulunan Filiz Avcı temsil edecek.
(ET-ET-Y)

16.02.2013 17:43:23 TSI

Editör: Wan Haber