Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kupa maçların da elde ettikleri galibiyetlerle ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yaptıklarını belirterek, ligde üst üste galibiyetler almaları halinde olumsuz havaya dağıtmış olacaklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında beklentilerin altında kalarak camiasını üzen Trabzonspor, bütün umutlarını ikinci yarıya taşıdı. Lig öncesi bordo-mavili takımın kupada 3'de 3 yapmasının keyfini yaşayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, lig maçlarında da takımından aynı başarıyı bekliyor. Ligin ilk yarısının kendileri açısında iyi geçmediğini yineleyen Şener, "Bu süreçte beklentilerin altında kaldık. İkinci yarıda ise bütün hatalarımızı kapatıp, daha iyi sonuçlar almak istiyoruz. Rakiplerimizden geride kalmadan aynı mücadeleyi sürdüreceğiz. Transfer döneminde birkaç takviye gerekebilir. Burada önceliğimiz elimizdeki fazla sayıda yabancı oyuncudan uygun olanlarını göndermek ve yerlerine yeni isim katmak olacaktır. Teknik heyetimizin görüşleri doğrultusunda bunları gerçekleştirmeye çalışacağız. Ligin ikinci yarısına kupa maçlarıyla iyi bir giriş yaptık. Ligde üst üste galibiyetler alırsak olumsuz havayı dağıtmış oluruz. Bu seriye evimizde oynayacağımız Karabükspor maçıyla başlamak istiyoruz" dedi.
Yönetim kurulu ve başkan olarak her türlü eleştiriye açık olduklarını ifade eden Şener, "Ancak bilmesi gereken bir şey var. Eğer kulüp gelirleriniz sağlamsa borçtan çekinmenizi gerektirecek bir durum söz konusu değildir. Trabzonspor hiçbir şekilde duvara vurmaz. Ancak bunun şartlarını oturduğumuz yerden sağlayamayız. Sürekli proje üretmek zorundayız. Görev yaptığımız 5 yıllık sürede hayata geçirdiğimiz projelerle ciddi gelirler elde ettik ve çarkı çok iyi yürüttük" şeklinde konuştu.
(GÖK-BH-RFK-S)

18.01.2013 10:37:22 TSI

Editör: Wan Haber