Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, 8 Şubat'ta Batman'ın Beşiri ilçe çıkışında geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz'ın evini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak beraberinde, Eruh Belediye Başkanı Melih Oktay'ı, BDP il, ilçe ve belde yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz ve beraberindekilerin geçirdiği trafik kazasının tüm Siirt halkını üzüntüye boğduğunu söyledi. Yılmaz'ın tedavisinin tamamlanarak taburcu edilmesini sevinçle karşıladıklarını belirten Sadak, Yılmaz'ın bir an önce iyileşip görevinin başına geçeceğine inandıklarını ifade etti.
Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz'da, sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, en kısa sürede iyileşip Kurtalan halkına hizmet etmeye ve barış için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.
(RÇ-YRT-MO-AŞ-Y)

18.02.2013 13:20:37 TSI

Editör: Wan Haber