Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın kaptanı Sabri Sarıoğlu, Belek'te devam eden 2012-2013 sezonu devre arası kampında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın internet sitesinde yer alan açıklamada, kampın iyi başladığını vurgulayan Sabri Sarıoğlu, "Alanya'daki otel çalışanlarına teşekkür ederiz. Bizimle çok yakından ilgilendiler. Hem saha hem de hava şartları oldukça iyiydi. Alanya'da yaptığımız maç ne seviyede olduğumuzu ve eksiklerimizi görmemiz açısından güzel bir maçtı. Daha sonra Belek'e geldik, havalar biraz soğudu. Ama güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. İyi çalışmalar yapıyoruz. Tatilde kaybettiğimiz fizik kondisyonu burada tekrar kazanıyoruz. Biraz daha üzerine koymak istiyoruz" dedi.

"RAKİBİN BÜYÜĞÜ,KÜÇÜĞÜ OLMAZ"
Sarı-kırmızılıların takım kaptanı, elinden geldiğince sahada Galatasaray için her şeyi yapmaya çalıştığını ifade ederek, "Benim ve takım arkadaşlarım için rakibin büyüğü, küçüğü olmaz. Sahaya çıktığım zaman Galatasaray'a yakışır şekilde mücadele etmeye çalışırım. İyi bir performans gösterdiğime inanıyorum. Ama daha iyisini yapabilirim. İyi çalışıp, bana verilen süre içerisinde eliden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

"EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ"
Ligde kolay maç olmadığını belirterek ilk yarıdaki takım performansı hakkında yorumlarda bulunan Sabri Sarıoğlu, "Ligi lider bitirdik. Şampiyonlar Ligi'nde de son 16 takım arasına kaldık. İkinci yarıya da aynı şekilde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk olarak Kasımpaşa maçını düşünüyoruz. Tüm konsantrasyonumuz Kasımpaşa maçında. Buradaki çalışmalarımızın karşılığını iyi oynarak alacağımız üç puanla göreceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"SON 8'E KALACAK GÜÇTEYİZ"
Sabri Sarıoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde FC Schalke 04 ile oynayacakları maç için, Galatasaray ve Türk futbolu için önemli maçlar olacağını vurgulayarak, "İnşallah o maçlarda da Galatasaray'a yakışır şekilde mücadele ederek son sekiz takım arasına kalmak için mücadele edeceğiz. İyi bir takımız, çok kaliteli oyuncularımız var. Bunu başaracak güçteyiz. Başaracağımıza da eminim. Ben inanıyorum ki, Schalke'yi eleyeceğiz. Ligde de istediğimiz bir şekilde mutlu sona ulaşacağız. Bize bu yakışır. Bizden beklentiler yüksek. Biz de o beklentilere en iyi şekilde cevap vermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"İNŞALLAH DAHA BÜYÜK BAŞARILAR YAŞARIZ"
Galatasaray Kaptanı, 2012'nin Galatasaray camiası için çok güzel geçtiğini söyledi. Sabri Sarıoğlu, "Çok mutlu anlar yaşadık. Galatasaraylıların unutamayacağı bir yıl olduğunu düşünüyorum. İnşallah 2013'te de bu başarıları tekrarlarız ve daha büyük başarılar yakalarız. Onları sevindirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bize her zaman destek olsunlar. Biz onları seviyoruz. Onların da bizi sevdiklerini biliyorum. Galatasaray taraftarının desteğiyle her türlü zorluğu aşarak başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum" sözleriyle Galatasaraylılara mesaj verdi.
(DG-RFK-S)

10.01.2013 10:52:53 TSI

Editör: Wan Haber