Sakarya'nın Erenler İlçesi Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından ilçedeki tüm mahalleleri kapsayan tarama çalışmaları başlatıldı.
Geçen hafta Dilmen Mahallesini ziyaret eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Altan, "Mahallelere yaptığımız tarama çalması ile, gençlerimize daha rahat ulaşıyoruz. Onlarla tanışıyor ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz." diye konuştu.
Ziyaretlerinde "Niçin Milli Görüş, niçin Saadet Partisi" konuları hakkında gençlerle sohbette bulunduklarını açıklayan Altan, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "Biz gençlerimizde önce ahlak ve maneviyat adı altında şu 5 vasfı oluşturmak için çalışıyoruz ; 1. Gençlerimiz inanç sahibi olacak bütün hayatı boyunca inancının gereği hareket edecektir. 2. İlim sahibi olacak. Merhum liderimiz Erbakan hocamızın da dediği gibi, en basit milli görüşçü bir üniversite bitirmiş kapasitesindedir. 3. Ahlak sahibi olacak. Çevresindeki gençlere de ahlakı tebliğ edecek. 4. Hikmet sahibi olacak. Susmasıyla konuşmasıyla hayatının her alanında tam bir erdemlik abidesi olacak. 5 Aksiyon sahibi olacak tabi ki bu aksiyonu doğru olan için kullanacak."
Mahalle ve köy çalışmalarını her hafta plan ve program dahilinde sıkça tekrarlayacaklarını belirten Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Altan, "Bize destek verildiği sürece bu çalışmalarımız kat ve kat artarak devam edecektir. Seçmen kitlesi olarak büyük çoğunluğa sahip genç Türkiye, ilk seçimlerde Saadet Partisi'ni iktidar yapacaktır" dedi.
(SC-İÇ)

23.01.2013 09:30:34 TSI

Editör: Wan Haber