Halkın büyük katılımı ile bir miting de yapan Saadet Partisi seçimlerde Erciş’te iddialı olduğunu bir kez daha yineledi. Programa Van Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fethullah Erbaş, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mevlüt Gündüz, Tuşba Belediye Başkan Adayı İhsan Darğın ve Erciş Belediye başkan Adayı Şahin Yağar katıldı. Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan adaylar, halkı seçim otobüsünden selamladı. Ardından Erciş halkına birer konuşma yapan Erciş Belediye Başkan Adayı Şahin Yağar ve Fethullah Erbaş beraberindeki partililerle birlikte Erciş Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Daha sonra esnafı ve sivil toplum örgütlerini de ziyaret eden Saadet adayları Milli Görüş belediyeciliği döneminde Erciş’e yapılan üstün hizmetleri anlattı.


Mitingde konuşan Erbaş, “Bu memlekete, Van ve ilçelerine en büyük hizmetleri, dürüst ve çalışkan bir belediyecilik anlayışını ilk defa getiren Milli Görüş belediyeleri olmuştur. Örnek mi istiyorsunuz. Geldiğimiz ilk gün belediye kapılarına “rüşvet alanda, verende mel’undur” hadisi şerifini tabela yapıp astık. Erciş’e yolu, suyu, fabrikayı biz getirdik. Rahmetlik Erbakan Hocamızın açmış olduğu Erciş Şeker Fabrikası halen bereketiyle ve maharetiyle halkına hizmet vermektedir” dedi.


Daha sonra kısa bir konuşma yapan Erciş Belediye Başkan adayı Şahin Yağar, seçildiğinde Erciş için yapacağı projeleri ve hizmetleri anlattı. Ardından Saadet Partisi adayları Erciş’ten yine yoğun bir ilgi ve sevgi gösterisi eşliğinde ayrıldı.

Editör: Wan Haber