İstiklal marşı ve sinevizyon gösterimi ardından konuşan Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman; “Yine bir seçim zamanındayız, 31 Mart’ta sandıklara gideceğiz ve Van’ımızı kim yönetecek diye bir tercihte bulunacağız. Seçimlerin Van’ımıza, ülkemize, insanımıza ve insanlığa hayırlara vesile olmasını, huzur, barış ve adalet getirmesini cenabı haktan niyaz ediyoruz.” dedi.

“İki kutuplu bir siyasetin var olduğunu” söyleyen Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan da, yaptığı konuşmada: “Saadet Partisi, 81 milyona bir bütün olarak hizmet etmek için yola çıkmıştır. Tüm Türkiye’de belediye başkan adaylarıyla hiçbir siyasi parti ile ittifak yapmaksızın seçime girmektedir. Milletimiz çaresiz değildir. Hiçbir kimse memnun olmadığı adrese oy vermek zorunda değildir. Bilsinler ki a partisine oy verenler a partisi kazandığında da sevinmeyeceklerdir. Bilsinler ki b partisine oy verenler b partisi kazandığında da sevinmeyeceklerdir. Ama şunu unutmayın Saadet Partisi kazanırsa bütün Van halkı kazanacaktır ve bütün Van halkı sevinecektir. O nedenle memnun olmadığınız adreslere oy vermek zorunda değilsiniz. Memnun değiliz, mecbur değiliz, çaresiz değiliz, çare vardır, çare Saadet Partisidir.”
Saadet Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fethullah Erbaş'ın da, “anahtarın Saadet Partisi'ne teslim edilmesi gerektiğini” belirttiği konuşmasının ardından aday tanıtımları gerçekleştirildi.

Aday Tanıtım toplasına Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, İpekyolu Belediyesi Başkan Adayı Asena Türkoğlu Ateş, İlçe Belediye Başkan adayları ve vatandaşlar katıldı. (prestijhaber)

Editör: Wan Haber