Saadet Partisi (SP) Milas İlçe Teşkilatı, yeni yönetimini oluşturdu.
İlçe Başkanlığına getirilen Şükrü Uçan, farklı bir muhalefet örneği sergileyeceklerini söyledi. Uçan; "Yerel seçimlere katılacak, toplumun tüm kesiminden kabul gören, Milas'a yakışan ve Milaslılara hizmet edecek bir aday çıkaracağız" dedi.
Genel Merkez tarafından atanan ve kısa sürede yönetim kurulunu oluşturan Saadet Partisi Milas İlçe Başkanı Şükrü Uçan, parti hizmet binasının ise 15 Şubat 2013 tarihinde açılacağını söyledi. 29 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlere kendi adaylarıyla katılacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Uçan; "Adayımız, toplumun tüm kesiminden kabul gören bir aday olacak. Aday çıkarmış olmak için değil, seçimi kazanacak ve Milaslı hemşerilerimize hak ettikleri hizmetleri sunacak. Milli Görüş çevresinde Milaslılara hizmet edecek, yaşadığımız ilçeyi çağa uygun, modern bir kent haline getirecek kadrolarla bu yarışa katılacağız. Biz bu düşüncelerle yola çıkıyor ve halkımızın desteğini arkamıza alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Yeniden oluşan Milas ilçe teşkilatında; Sait Kumlu, Hüseyin Varhttp://indis.iha.com.tr/HaberYazvil, Ökkeş Taşdemir, Birol Katırcı, Zikrettin Katırcı, Zeki Aydın, Hüseyin Kamil Akarsu, Ali Göçmen, Mustafa Sağlık, Necdet Gezer ve Osman Keskin yer aldı.
(KS-MB-İK)

09.02.2013 11:46:12 TSI

Editör: Wan Haber