Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, hükümetin ülkeyi iyi yönetemediğini belirterek, "Ekonomi tıkanmış durumda, yalan üzerine kurulmuş bir takım rakamlar ve sistemler var. Hükümetin söylemleri iyi niyetli görülse de, icraatları çok kötü amaçlara hizmet etmekte olduğu görülmektedir. İyi kötü, çirkin çok güzel oynanıyor" dedi.
Kamalak, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde İlçe Divan Toplantısına katıldı.
Kamalak, salonu dolduran partilileri görünce, "15 ay sonra Saadet iktidar olacak inşallah, Milli Görüş'ün efsane hizmetlerine Sapancalılar çok yakında kavuşacaktır" diye konuştu.
Mustafa Kamalak, Milli Görüş olarak söylemleri kadar ne yapmak istediklerinin de gayet açık olduğunu belirterek, bir cümle ile hakkı hakim kılmak istediklerini söyledi.
Milli görüşçülerin ilk hedefinin bu ülkeyi yaşanılabilir bir ülke yapmak olduğunu vurgulayan Kamalak, şöyle konuştu: "İkinci olarak ülkeyi Amerika'dan, Avrupa'dan talimat alan uydu bir ülke değil, lider ülke yapmaktır. Üçüncü olarak tüm İslam alemini birleştirerek, D-8 projesini yani İslam birliğini tesis etmektir. Dünyanın neresinde kan, gözyaşı ve duman yükseliyorsa orası bir İslam ülkesi, Filistin, Gazze, Irak'tır, Libya'dır, Suriye'dir, Bosna Hersek'tir, Afganistan, Pakistan'dır. ABD, 21 milyar dolar silah satarak, hem para kazanmış hem de Müslüman kanı akıtmıştır. AKP'de buna yandaşlık yapmıştır. Bu oyunu bozacak tek parti Saadet'tir."
Kamalak, partilerinin dört kez kapatıldığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Suç İslam'ı savunmak. Yerine kurulan beşinci parti Saadet Partisi, hakkı hakim kılmak için mücadele eden bir partidir. İnsanlar gerçeği göremiyor. Gerçeği hakkıyla görseler sağa sola yalpalamaları bir an için bile mümkün değildir. Bizim sistemimiz batı ile mukayese edilemeyecek kadar mükemmeldir. Bizim tesis etmek istediğimiz nizam, ahlaki bakımdan yücedir. Tüm insanların adil bir düzende yaşaması gerekir. Herkesin adil yaşamaya hakkı var. Bizde zekat var. Batıda zekatın karşısında faiz var. Biz fakire veriyoruz, onlar fakirden alıp zengine gelir aktarıyor."
Sapanca Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen programda, Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, GİK üyesi İsmet Aksoy ve İl yönetimi hazır bulundu.
(SC-İÇ-HO-Y)

16.12.2012 17:01:39 TSI

Editör: Wan Haber