Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı ilçelere inerek, mahalle ve köy çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda Karapürçek ilçesini ziyaret eden İl Başkanı Eyüp Yıldırım ve beraberindeki 4 ayrı heyet Teketaban köyünün kahvelerini ziyaret etti.
Aynı gün Karapürçek'in 4 ayrı köyünü de ziyaret eden Eyüp Yıldırım, Haymanalılar Derneğine de misafir oldu. Eyüp Yıldırım köy ziyaretlerinde yeni üyeler yaparak, eski üyelerin güncellemelerini gerçekleştirdiklerini belirterek, Saadet Partisi'ne ilginin her geçen gün arttığını söyledi. "Halkımıza Türkiye'nin gerçek gündemini anlatıyoruz." diyen Yıldırım, kahvelerde köylü vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulunarak, köylülerin sorularına cevap verdi.
İl Başkanı Eyüp Yıldırım, "Köylü hayvancılıkta zarar ediyor. Ektiği mahsulde zarar ediyor. Hayvancılık ve tarım bitti. Yem fiyatlarının pahalılığından şikayet ediliyor. Köylü yetiştirdiği hayvanını kestiremiyor. Et-Balık aylar sonraya sıra veriyor" dedi. Partisine yeni üye olanlara rozette takan Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; "Günde beş vakit namaz ve üç vakit ahıra gidiyoruz ve yine de kazanamıyoruz" diyen köylünün çok dertli olduğunu görmüşken, Türkiye'de ekonomi nasıl iyidir diyebiliriz. Bu hükümetin tarım ve hayvancılık politikası her kesimi bitirdi. 2B uygulamalarından mağduriyetler çoğaldı, vatandaş sıkıntılı. Bu sıkıntıların tek çözümü Saadet'i iktidara getirmekle olur. Bizim iktidarımızda yoksul vatandaşın yüzü gülecek. İşsize iş imkanı sağlanacak. Refah-yol hükümeti bizim en büyük referansımızdır."
(SC-İÇ)

01.02.2013 16:39:25 TSI

Editör: Wan Haber