Bırakın artık düğün salonunda bu mutlu ve özel gününüzü sıradan kılmayı. Ya da yüklü miktarlarda para ödeyerek heyecansız ve samimiyetten uzak ortamlarda düğün organizasyonu gerçekleştirmeyi. Gelin sizleri teknede düğün organizasyonu ile eğlencenin zirvesinde son derece samimi aile ortamında mükemmel bir şekilde misafir edelim. Sizleri ve tüm misafirlerinizi isterseniz yemekli arzu ederseniz de yemeksiz bir teknede düğün organizasyonu ile en güzel şekilde ağırlayalım.

Teknede düğün organizasyonu alkolsüz ya da alkollü içeceklerin limitli ya da limitsiz olarak dağıtılacağı şekilde organize edilebilir. Müzik için teknenin ses sistemi kullanılarak cd'den şarkı çalınabileceği gibi talep gelmesi halinde eğlendirme garantisi verdiğimiz fasıl ekipleri de teknede düğün organizasyonuna dahil edilebilir. Her türlü detaya müşterilerin isteklerine üzerine yön verilir.

En güzel düğünler, en kaliteli eğlence ve yemek ortamları sadece ve sadece teknede düğün organizasyonu sayesinde mümkün olmaktadır. Düğün için tekne kiralama organizasyonu denildiğinde akla gelen ilk firmanın WebTeknesi olması kesinlikle bir tesadüf değildir. Uzun senelerden beri boğazda kusursuz organizasyonlar gerçekleştiren firmamız her türlü isteğe cevap verebilecek kapasiteye ve tecrübeye sahiptir. Hayalinizdeki düğün için en doğru adreste olduğunuzu sanırım biliyorsunuz.

Web adresimizden tekne düğünleri ilgili fiyat hariç her türlü bilgi alabilir geçmiş teknede düğün organizasyonların görsellerine erişim sağlayabilirsiniz. Teknede düğün fiyatları sabit olmadığından siteye ya da başka bir yere fiyatlar hakkında kesin rakamlar yazmıyoruz. Teknede düğün fiyatlarını sadece firma ekibimizden mail ya da telefon yolu ile alabilirsiniz. Vaktiniz var ise ofisimize de her zaman bekleriz. Menüler, tekne ve yat fotoğrafları ile güzergah bilgisi ve fiyat oluşumları hakkında ön bilgi almak isterseniz www.teknededugun.com internet sitesini ziyaret ediniz.

Editör: Wan Haber