Van Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu, beraberinde Van Emniyet Müdürü Ümüt Yurdakul'un eşi Serap Yurdakul ile birlikte İpekyolu Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.
Öğle saatlerinde merkeze gelen Sevim Karaloğlu ile Serap Yurdakul, burada merkez sorumluları ve vatandaşlar tarafından karşılandılar. Ardından içeri geçen Karaloğlu ve Yurdakul, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ne gelerek çeşitli eğitimler alan vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Ardından Merkez Sorumlusu Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Yılmaz'dan bilgiler alan Karaloğlu, geliş amacının ise destek ve moral vermek olduğunu belirtti. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni son derece iyi bulduğunu ifade eden Karaloğlu, "Buranın çalışmalarını takdir ediyorum. Burasının ne kadar iyi hizmetler verdiği gelen vatandaşlarımızın da yüzüne yansımaktadır. Sizlere destek olmak için buradayız. Bu desteklerimizi ilerleyen günlerde de yapacağız. Eksikliklerinizin tamamlanması konusunda gereken yardımları sunacağız" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından merkeze gelen vatandaşlarla sohbet eden Sevim Karaloğlu, ardından birim odalarını dolaşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Karaloğlu, Yurdakul ile birlikte daha sonra bulunduğu yerden ayrıldı.
(SER-MET-Y)

17.01.2013 15:11:25 TSI

Editör: Wan Haber