Anayasa hukukçusu ve Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu, Hukuk Fakültesi yıllarında öğrencisi olan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti.
Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Güneydoğu Life Dergisi imtiyaz sahibi Mehmet Talat Akay ile birlikte Karaköprü Belediyesi'ni ziyaret eden Anayasa hukukçusu ve RTÜK Üyesi Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu, Hukuk Fakültesi yıllarında öğrencisi olan Başkan Nihat Çiftçi ile görüştü. Öğrencilik yıllarında çok başarılı ve çalışkan olan bir öğrencisinin yıllar sonra belediye başkanlığı yaptığını görmekten büyük bir onur duyduğunu belirten Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu, "Şimdi bir hoca için en iftihar edilecek konulardan biri, en sevinilecek konulardan biri de öğrencilerinin böyle yerlere gelmesidir. Nihat beyin de burada belediye başkanlığı makamına gelmesi bizim için büyük bir iftihar vesilesidir, kendisi ile gurur duyuyoruz. Allah hayırlı uğurlu hizmetler nasip etsin. Halkımıza hizmet ibadettir ve Nihat beyin de halkımıza hizmet konusunda çok güzel işler yapacağına gönülden inanıyorum. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.
Çiftçi ise, hocasının ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Çiftçi, "Önemli bir gurur, biz hukuku hocamızla başlangıç yaptık, sağ olsun emeği var bizde. Biz de o emeği topluma ödüyoruz, topluma hizmet ediyoruz. Şeref verdiler, bizim için onurdur" dedi.
Başkan Çiftçi, kendisini ziyaret eden hocasına bakır işlemeli mırra takımı hediye etti.
(RÇ-Y)

01.12.2012 11:39:46 TSI

Editör: Wan Haber