Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Biga Roman Kültürünü Geliştirme ve Dayanışma Derneği yöneticileri Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan'ı ziyaret etti.
Dernek olarak sıkıntılarını dile getiren Biga Roman Kültürünü Geliştirme ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Aydın, "Geleceğimiz olan çocuklara daha kaliteli eğitim verebilme çabasında sesimizi duyan ve cevap veren herkese toplumumuz adına teşekkür ediyorum. Şadan Doğan sesimize kulak vererek Osman Gazi İlköğretim Okulu'nun yanına yapılacak ana okuluna büyük bir destek verdi. Daima yanımızda bulunan ve hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Doğan'a müteşekkiriz. Dileğimiz 2013/2014 eğitim öğretim dönemine kadar ana okulumuzun faaliyete geçmesidir" dedi
Şadan Doğan, "Dernek kurulduğundan bu yana eğitim konusundaki çabalarını şahsım olarak her zaman takdirle karşıladım. Onların eğitim konudaki seslerine kulak vermemek mümkün deği. Ana okulumuz inşallah bir sonraki eğitim öğretim dönemine yetişecek ve çocuklarımız daha iyi ve sağlıklı eğitim alacaklar" diye konuştu.
(ST-GD-MŞ)

06.02.2013 15:14:14 TSI

Editör: Wan Haber