Feyenoord maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hollandalı yıldız Robin van Persie, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Öncesinde biraz daha zayıftım ama cumadan beri gayet iyi hissediyorum. 90 dakika oynamam tabii ki hocaya bağlı ama ben Fenerbahçe’ye yardımcı olmak istiyorum. Bu 2 hafta daha fazla antrenmanla daha çok süre alacak duruma gelirim. Öncelikle hocama ve takım arkadaşlarıma hazır olduğumu ispatlamak zorundayım” dedi.

‘ADVOCAAT ÇOK İYİ’

Yıldız futbolcu, “Bence Advocaat çok iyi. Hollanda felsefesine sahip bir hoca. Bu nedenle daha çok pas ve baskı kurma üzerine oynatıyor. Ben memnunun ve gelişme kaydettik. Bunu zaten maçlarda da görüyorsunuzdur” dedi. 

YENGEDEN RÖPORTAJ KIYAĞI

Robin van Persie, Feyenoord maçı sonunda Hollanda basınına uzun süre demeçler verirken, Türk basın mensupları da Van Persie ile röportaj için beklemeye koyuldu. Daha sonra Robin’in röportajı bitince Türk basın mensuplarına “Gitmem gerekiyor” dedi. Bunun üzerine eşi Bouchra devreye girerek Robin’den röportaj vermesini rica etti ve ropörtaj gerçekleşti. Bu arada RVP’ye ilk soruyu da oğlu Shaqueel sordu.

Habertürk

Editör: Wan Haber