İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Rize İçin Genç Girişim Derneği Tiyatro Grubu (RİGG) tarafından sahnelenen "Su Damlası Dinletisi" programı beğeniyle takip edildi.
Geride bıraktığımız yıl içerisinde birçok başarılı etkinliğe adını yazdıran RİGG Tiyatro ekibi yeni yıla da hızlı girdi. Her ay bir etkinlik parolasıyla yeni yıla başlangıç yapan RİGG, dün akşam sahnelediği "Su Damlası Dinletisi" adlı tiyatro gösterisi ve müzik dinletisiyle katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Rize İl Emniyet Şube Müdürü Safi Özmaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, Rize Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Nedim Turanlı, MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Esra Alemdaroğlu ve yüzlerce kişi tarafından takip edilen programda RİGG Başkanı Hatice Semiz yönetimindeki RİGG Tiyatro Ekibi oyuncuları sahne performansıyla izleyicilerin keyifli saatler yaşamasını sağladı.
Program sonrasında ise RİGG Tiyatro Ekibi Başkanı Hatice Semiz yaptığı açıklamada, 2013 yılına merhaba dediğimiz bu günlerde tıpkı dinletinin isminde de olduğu gibi su damlasının saflığında ve berraklığında tüm samimiyetleriyle temiz bir yıl temenni etmek için sahne aldıklarını ifade ederek, "Özellikle her aya özel bir olay, önemli bir gün veya kişilik seçerek toplumsal olaylara duyarlılığımızı ifade etmek istedik. Dinletimizin bazı bölümlerinde ekibimin oyuncularından Sonnur Turaman'ın kaleme aldığı sözlerin yer alması ve koreografilerin tamamının oyuncularım tarafından çok kısa bir sürede hazırlanması ayrıca onur kaynağımdır. Yılın bu ilk programında bize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara, hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve değerli tiyatroseverlere sonsuz teşekkürlerimi sunar, hepinize sanat dolu bir yıl dilerim" dedi.
(SB-ÖS-Y)

04.01.2013 13:27:05 TSI

Editör: Wan Haber