Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde hemşehrileri ile bir araya geldi.
Yıldızeli Emniyet Müdürü Ferhat Kartal'ın ilçede bir restorantta düzenlediği programda, Sivasspor'un hocası Çalımbay ile birlikte polis, sporcu ve vatandaşlar buluştu.
Hazırlanan programa Sivas Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Sivas Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Yıldızeli Emniyet Müdürü Ferhat Kartal, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve teknik heyeti, 4 Eylül Belediyespor Voleybol Takımı sporcuları ve teknik heyeti, Yıldızeli Birlikspor sporcuları ve teknik heyeti, Yıldızeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Cihangiroğlu, polisler ve vatandaşlar katıldı.
Programda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Kartal, "Spor, birlik ve beraberliğin yanı sıra barış ve kardeşliği de temsil eder" diyerek, "Bu bağlamda Ulu Önder Atatürk'ün de dediği gibi 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' ilkesi gereği bizler de sporu ve sporcuları hayran olunan, imrenilen, teşvik edilen, özenilen, bireyler olarak görüyor, çocuklarımıza ve gençlerimize sporcuları hep örnek olarak gösteriyoruz ve onları spor ile zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya gayret ediyoruz. Bu nedenle yemeğimizin sloganını da polis halk el ele birlikte mutlu ve güzel günlere olarak belirledik. Amacımız Yıldızeli'nden yetişmiş olan örnek insanları yine Yıldızelililer ile bir araya getirmek" açıklamasında bulundu.
Programda konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, memleketinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek, hemşehrilerini her zaman, bir arada hep birlikte ve mutlu olarak görmek istediğini vurguladı. Çalımbay, kendisine karşı gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür etti.
Kartal'ın konuşmasının ardından sporcular, vatandaşlar ve polislerle birlikte sahneye çıkarak halay çekip eğlendi. Yemekte bir araya gelen misafirler Sivasspor, 4 Eylül Belediyespor Voleybol Takımı ve Yıldızeli Birlikspor'un geleceği ve ileride kazanılması hedeflenen başarıları konuştu.
(AK-TB-ZB-BH-S)

23.01.2013 16:44:21 TSI

Editör: Wan Haber