Galatasaray'ın eski teknik direktörü Frank Rijkaard, Galatasaray'ın şu anda harika bir kadrosu ve teknik heyeti olduğunu söyledi.
Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Suudi Arabistan Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Galatasaray'dan övgü ile bahsetti. Suudi Arabistan teknik direktörülüğünü yapan Hollandalı teknik adam Rijkaard, FİFA.com yaptığı açıklamada, Barcelona'da uzun bir zaman geçirdiğini belirterek, "Bazen zor zamanlar geçirdim. Barcelona gibi birçok yıldız futbolcuya sahip olan büyük bir kulüpte çalışma şansı bulduğum için mutluyum" dedi.
Galatasaray ile ilgili soruya ise Rijkaard, sarı-kırmızılı takımın süper taraftarı olan çok büyük bir kulüp olduğunu belirterek, "Onlarla birlikte olmaktan keyif aldım. Ben oradayken bazı şeyler maalesef farklıydı. Bir başarı elde edemedim ve güçlü kadrom yoktu. Çok iyi bir başlangıç yaptık ama sonunu getiremedik. Çünkü güçlü bir kadroya sahip değildik. Ancak şimdi Galatasaray mükemmel bir kadroya ve teknik heyete sahip. Onlar adın mutluyum ve bu onlar için müthiş bir şey" diye konuştu.
(MSB-BÇ-BÇ-S)

31.12.2012 20:34:21 TSI

Editör: Wan Haber