Özel Çorlu Reyap Hastanesi, Doğa Koleji işbirliği ile öğrencilere yönelik olarak sağlık semineri düzenledi. Seminerde konuşmacı olarak ise hastanenin diyetisyeni Rucinan Ergün yer aldı.
Sosyal sorumluluk projelerini bir biri ardına devam ettiren Özel Çorlu Reyap Hastanesi bunlara bir yenisini daha ekledi. Reyap Hastanesi son olarak Doğa Koleji işbirliği ile okul öğrencilerine yönelik olarak sağlık semineri düzenledi.
Doğa Koleji Salonu'nda düzenlenen ve hastanenin diyetisyeni Rucinan Ergün'ün konuşmacı olarak yer aldığı seminere okulun öğrencileri katıldılar. Seminerde öğrencilere sağlıklı beslenmenin önemini aktaran Ergün, çocukların daha iyi bilinçlenmesi için beslenmenin önemli olduğunu vurguladı.
Yeterli ve dengeli beslenmenin en önemli konuların başında geldiğinin altını çizen Ergün, öğrencilere besin öğeleri, kahvaltının önemi konuşlarında bilgiler verdi ve öğün atlanmaması gerektiğini dile getirdi.
Günlük olarak tüketilmesi gereken besin grupları ile ilgili olarak öğrencileri bilgilendiren Özel Çorlu Reyap Hastanesi Diyetisyeni Rucinan Ergün: "Her yetişkin insanın muhakkak günde 2,5 litre su tüketmesi gerekir. Bunların yanı sıra spor yapmak hem okul başarılarınızı hem de büyüme ve gelişmelerinizi olumlu yönde etkileyecektir" dedi.
(SŞ)

05.01.2013 16:53:20 TSI

Editör: Wan Haber