Özel Çorlu Reyap Hastanesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çorlu'da görev yapan gazetecilerin katılımıyla bir davet düzenlendi. Davette bazı gazetecilere de 2012 yılı boyunca sürdürülen çalışmalarda gösterilen gayretlerden ötürü teşekkür belgesi verildi.
10 Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Özel Çorlu Reyap Hastanesi'nin ev sahipliğinde Vakıflar Mevkii'nde yer alan Shiva Et Lokantası'nda düzenlenen davete Çorlu'da görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Davetin ardından İHA Muhabiri Serdar Şahin, Avrupa Yakası Gazetesi Muhabiri Levent Silistre ve Anadolu Ajansının Çorlu Muhabiri Coşkun Bozyel'e Özel Çorlu Reyap Hastanesi'nin Mesul Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Oktay tarafından teşekkür belgesi verildi. Oktay: "2012 yılında görevlerinizi yaparken göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü bu vesile ile bir kez daha kutluyorum" dedi.
Çorlu'da görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra davette hastane yöneticilerinden Mesul Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Oktay, Hastane Müdürü Yaşar Çekiç, Acil Servis Sorumlusu Dr. Meriç Kumbul, Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Cebeci Alay yer aldılar.
Özel Reyap Hastanesi'nin 3 Ocak 2011' de 12 bin metre kare kapalı alanı ve kapalı otoparkı olan, 12 katlı kendi modern binasında hizmet sunmaya başladığını anımsatan Dr. İbrahim Oktay: "Özel Reyap Hastanesi; özellikle Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmetleri, ayrıca Tüp Bebek ve 29 yataklı (üçüncü basamak) Erişkin ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Üniteleri ile sadece Tekirdağ iline değil Edirne ve Kırklareli illerine de hizmet vermektedir" dedi.
Oktay, Özel Reyap Hastanesi'nin kardiyoljide Doç Dr. Kenan Sönmez, kalp ve damar cerrahisinde Doç Dr. Cüneyt Keleş, ortopedide Doç Dr. Murat Tonbul ve kadın hastalıkları ve doğum alanında Prof. Dr. Petek Balkanlı Kaplan'ı kadrosuna alarak, akademik tecrübesi olan hekimlerle de hizmet kalitesini arttırdığına da dikkati çekti.
Dr. İbrahim Oktay: "Özel Reyap Hastanesi, 2012 yılı Aralık ayında Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Hastane Hizmet Kalite Standartları Değerlendirmesinde; Yönetim Hizmetleri, Klinik Hizmetler, Acil Sağlık Hizmetleri, Görüntüleme, Ameliyathane ve Sterilizasyon Hizmetleri bölümlerinden değerlendirilerek "97 puan" almıştır. "Özel Hastaneler ile Vakıf Üniversite Hastanelerinin Puanlandırılmasına Dair Yönerge" kapsamında, 2012 yılı Aralık ayında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Türkiye genelinde 495 hastanede yapılan değerlendirmede, Özel Reyap Hastanesine "A Grubu Hastane" statüsü verilmiştir. Özel Reyap Hastanesi olarak 2011 yılında başlayan kaliteli sağlık hizmeti sunma çabamız ve sağlık hizmeti sunumunda geldiğimiz nokta, Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan bu değerlendirmeler ile tescil edilmiş oldu. Bu tablonun oluşmasında emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz. 2013 yılında hedefimiz bu başarıyı devam ettirerek, daha kaliteli hizmet sunmak ve hastalarımızın memnuniyetini artırmak olacaktır" diye konuştu.
(SŞ)

12.01.2013 18:33:56 TSI

Editör: Wan Haber