Adıyaman'ın Kahta ilçesinde resmi plakalı otomobil, yakıt tankerinin altına girdi. Kazada 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Kahta istikametine gelmekte olan Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne ait N.N.G.'nin kullandığı 02 HN 387 plakalı resmi otomobil, Ortanca köyü yakınlarında dönüş yapmaya çalışırken, kendisini sollamaya çalışan Sabri Gül yönetimindeki 02 FT 488 plakalı yakıt tankerine yandan çarptı. Tankerin altına giren ve ön tarafı parçalanan otomobilin sürücüsü yaralandı. Otomobilde bulunan biri kadın 2 kişi, kazayı yara almadan atlattı. Yoldan geçmekte olan bir araçla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza sonrası trafik akışı tek şeritten sağlanırken, olay yerine polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobil çekiciye yüklenip kaldırıldıktan sonra trafik akışı iki şeritten sağlanmaya başladı.
Kazaya karışan tankerde bulunan Ahmet Çetin, otomobilin yolun ortasında dönüş yapmaya çalıştığını iddia ederek, "Otomobil gelip yol ortasında dönüş yapınca, arkadaş kendini zor kurtardı. Az kalsın başka araçlara da değiyordu" dedi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(Şİ-OK-Y)

03.01.2013 13:57:11 TSI

Editör: Wan Haber