Samsun'un Kavak ilçesinde boşanma davası devam eden kadına resimlerini çekip şantaj yapıp tecavüz ettikleri iddiasıyla yargılanan 2 kişi toplam 54 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
İlçenin Yenigün köyünde yaklaşık 3 yıl önce meydana gelen olayda, İstanbul'da ikamet eden eşinden ayrılarak Samsun'a gelen H.K.(25) adlı kadının resimlerini çekip şantaj yaparak tecavüz ettikleri iddia edilen Bekir K.(49) ile Fikri G.'nin (28) yargılanması sona erdi. Mağdur H.K. iki sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, "İstanbul'da eşimden ayrılıp Samsun'a gelip babamın köyüne yerleştim. Fikri G. beni telefonla aradı. Benimle buluşmak istediğini söyledi. Kabul etmiyordum. Tacizlerinden bıkınca buluşup yüzüne karşı durumu söylemeyi düşündüm. Bizim evin 100 metre uzağında Fikri G. ile buluştuk. Oturup konuşmaya başladığımız sırada, Bekir K. geldi. Bizim resimlerimizi çekti. Elindeki fotoğraf makinesini göstererek, 'Benimle cinsel ilişkiye girmezsen, bu fotoğrafları herkese göstereceğim ve internette de yayınlayacağım' dedi. Ben kabul etmedim. Eve gideceğimi söyledim. Her iki sanık da benim kollarımdan tutup tecavüz etti. Daha sonra da fotoğraflarımı herkese göstereceklerini söyleyerek tecavüzlerini sürdürdüler. Her iki sanıktan da şikayetçiyim" dedi.
Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada mahkeme heyeti Bekir K.'yi 28 yıl 6 ay 15 gün, Fikri G.'yi ise 26 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.
(MAY-SLH-ÖZ-Y)

29.01.2013 17:32:36 TSI

Editör: Wan Haber