Van'ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Rescate Hotel, konuklarından gelen talep üzerine restoranda akşam yemeği eşliğinde verdiği piyano resitali hizmetiyle tam not aldı.
Edremit yolu üzerinde Van Gölü manzarası ve konforuyla konuklarını ağırlayan Rescate Hotel Van, piyano resitali hizmetiyle bir yeniliğe daha imza attı. Konuklardan gelen talep üzerine restoranda akşam yemeğini çalınan müzik eşliğinde yiyenler, unutulmaz saatler yaşıyorlar. Haftanın 6 günü saat 19.30-21-30 arası verilen piyano resitali hizmeti, konuklardan tam not aldı. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Rescate Hotel Van Genel Müdür Yardımcısı Altar Yıldırır, hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak için sürekli yenilikler yaptıklarını söyledi. Altar Yıldırır, "Piyanist Fuat Alizade'nin çaldığı klasik ve 70-80'li yılların müzikleri eşliğinde konuklarımıza piyano resitali hizmeti de veriyoruz. Et yemekleri ve zengin balık ile balık mezelerimizle konuklarımızı bekliyoruz. Konuklarımızın yoğun talebi üzerine pazar günü hariç haftanın 6 günü piyano resitali hizmeti veriyoruz. Konuklarımız, aileleriyle veya iş arkadaşlarıyla piyano resitali eşliğinde keyifli bir akşam yemeği yiyorlar" dedi.
Rescate Hotel'de piyano resitali eşliğinde muhteşem bir akşam yemeği yediklerini söyleyen konuklar ise, "Şehrin gürültüsünden uzak kalmak için Rescate Hotel'ini tercih ettik. Piyano resitali eşliğinde hayatımızın en keyifli akşam yemeklerinden birini yedik. Van'ın ilk 5 yıldızlı oteli olan Rescate Hotel, kaliteli hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Konuklarının taleplerini dikkate alan Rescate Hotel yetkililerine teşekkür ederiz" dediler.
(MSA-Y)

13.02.2013 15:02:29 TSI

Editör: Wan Haber