Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Prof. Dr. Yaylalı, mesajında şunları kaydetti; " Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliğin, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde sorumluluk duygusu içinde toplumu bir taraftan gelişen olaylar karşısında bilgilendirirken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtmak gibi zor bir görevi vardır. Bu önemli göreve katkıda bulunan, ulusal ve yerel basının değerli temsilcileri, milletimizin gözü, kulağı, sesi olmaya ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunmaya devam etmektedirler.
Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda, ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yapılan çalışmaların devamını diler, Ülkemizin ve Erzurum'un sorunlarını halkımıza aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan yazılı görsel ve işitsel basınımızın bütün çalışanlarının "Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım."
(ERZ-AT-Y)

10.01.2013 15:28:52 TSI

Editör: Wan Haber