Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Uşak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Uşak Üniversitesi olarak,kentte görev medya çalışanlarıyla iyi bir diyalog içinde olduklarını belirten Rektör Çelik,"Üniversitemiz sürekli bir gelişim içinde.Önümüzdeki öğretim yılında 4 fakültemize daha öğrenci alacağız. Bunların arasında İletişim Fakültesi de var. Bu fakültemiz ile birlikte Uşak medyasına kalifiyeli eleman temininde katkımız olacaktır" dedi.
Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz ise,Rektör Çelik'in Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamasından duyduklarını memnuniyeti dile getirdi. Kentte görev yapan basın mensuplarının zor şartlar altında fedakarca çalıştığını belirten yavuz, "Uşak'ta görev yapan medya mensupları özverili bir şekilde görev yapmaktadırlar. Çalışma koşulları istenilen düzeyde değil.Daha da iyileştirilmesi gerekmektedir. Medya çalışanlarının eğitimi konusunda üniversitemiz ile işbirliği yapıp bir takım projeler hazırlamak istiyoruz.Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz "dedi.
(KY-İK)

10.01.2013 12:17:02 TSI

Editör: Wan Haber