Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, rektör yardımcıları ve akademisyenlerden oluşan bir heyet, MÜSİAD Malatya Şubesini ziyaret etti.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik burada yaptığı konuşmada, devletin kurumlarıyla, sivil toplum örgütlerinin sağlıklı bir iletişim kurduklarında yapacakları hizmet kalitesinin artacağına da inandıklarını söyledi.
İnönü Üniversitesi olarak bütün kurumlarla iyi bir diyalog içinde olduklarını kaydeden Çelik, "MÜSİAD gibi ciddi bir geçmişi olan ve Türkiye'de hiç kimsenin iş sektöründe olmadığı bir dönemde başlayan; iyi işler yapan bu kurumla elbette ki iyi ilişkiler kurmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ise, ziyaretlerinden dolayı İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, "Sanayicilerin kendi iş yerlerini daha ileri bir noktaya taşımaları için üniversitelerin çok önem arz ettiğini iyi biliyoruz. Bu konuda özellikle MÜSİAD'ın ortaya attığı 4 İ formülü var. İstikrar, İnovasyon, İmalat ve İstihdam olmak üzere 4 İ formülünü önemsiyoruz. Bu noktada da üniversiteler bizim için büyük önem taşıyor" diye konuştu.
İnönü Üniversitesi ile iyi bir diyalog içerisinde olduklarını ifade eden Şahin, "Özellikle bilgilendirme toplantılarında üniversitemizin öğretim üyeleri bizlere destekte bulundular. Bizleri her anlamda da destekliyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
(FD)

12.01.2013 13:50:13 TSI

Editör: Wan Haber