Havalı Silahlar Kış Kupası'nda Türkiye rekoru kıran Aydınlı bayan sporcular, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ve antrenörleri Fatma Erdoğan ile birlikte Aydın Valisi Kerem Al'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete sporcular İlayda Taştan,Gökçe Simge Arslan, Göksu Özge Arslan ile antrenörleri Fatma Erdoğan ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın katıldı.
Ziyarette konuşan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, 4-9 Şubat tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Kış Kupası'nda Aydınlı sporcuların 1079 puanla takım anlamında Türkiye rekoru kırdığını söyledi.
Aydın'ın havalı silahlar dışında trap kategorisinde Türkiye'de birinci olduğunu kaydeden Akın, "Atıcılık milli takımına sporcular veriyoruz. Fatma hocamın bu konuda emeği büyük 13 sporcu ile başladığı serüvende sayı 700'e yaklaştı. Ev-ev, okul-okul gezerek atıcılık sporunu Aydın'da sevdirdi" dedi.
Aydın Valisi Kerem Al ise, sporcuları tebrik etti. Sporculara atıcılığa nasıl başladıklarını soran Vali Al, sporcuların antrenman şartlarının da ne durumda olduğunu sordu.
BALTAKÖY'E TRAP ALANI YAPILMASI İÇİN DESTEK VERİLECEK
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın yaptığı açıklamada, Baltaköy'de bulunan mera alanına trap için atış alanı yapacaklarını ifade etti. 2012 yılında yatırım programına alınması için genel müdürlüğe yazı yazdıklarını ancak sonuç alamadıklarını kaydeden Akın şöyle konuştu: "Özel İdare'ye bu konuda başvurduk. 23 bin TL'lik ot bedeli ödeyeceğiz. Bu alan için desteklerinizi bekliyoruz"
Vali Al, gereken desteği verebileceklerini söylerken, sporculara başarı dileğinde bulundu. Aydın Valisi Kerem Al, rekortmen sporculara çeyrek altın hediye etti.
(GY-MB-İK)

12.02.2013 11:51:11 TSI

Editör: Wan Haber