Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini oynadığı ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek filminin 2. serisi çıkacak. Komedi denilince akla ilk gelen film olan Düğün Dernek, yeni filmiylede izleyicilerini kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir filkm için harekete geçti ve çok kısa zamanda sürprizlerle gelecekler.

Düğün Dernek 2 müjdesi heyecanlandırdı; ne zaman çekilecek, çıkacak mı merak edilen filmin müjdesi geldi. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu kşam final yapacak Kardeş Payı’nın başrol oyuncuları olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den sevenlerine müjde geldi.Murat Cemcir ve Ahmet Kural Kardeş Payı Final bölüm’ünden sonra sevenlerinin karşısına Düğün Dernek 2 ile çıkmaya hazırlanıyor. İAhmet Kural ve Murat Cemcir, önemli açıklamalarda bulundu. İlk filmleriyle büyük bir ilgiyi üzerilerine toplayan ve gişede büyük bir hasılat yapan ’Düğün Dernek’ filminin ikincisini çekmek için başrol oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural kolları sıvadı.

 

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Mizah Festivali, 9-10 Mayıs’ta Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak. Oyuncu Serap Matyaş’ın hayata geçirdiği festivalin tanıtımı önceki gün Beşiktaş’taki ’Yazı Tura’ adlı mekanda yapıldı. Tanıtıma; Matyaş’ın yanı sıra Ahmet Kural, Murat Cemcir, Umur Bugay, Ceyhun Yılmaz ve Nihat Sırdar gibi isimler katıldı. Metin Akpınar, Büşra Pekin, Selçuk Aydemir ve Burak Aksak’ın da konuşmacı olarak yer alacağı festivalden elde edilecek gelir Her Yerde Sanat Derneği aracılığıyla Mardinli sanatsever gençlere bağışlanacak.

Editör: Wan Haber