Manisa'nın Kula İlçesi'nde, 80. Yıl Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesindeki kilitli parke taşları değişiyor
Kış şartları nedeniyle yıpranan ve tahribata uğrayan okul bahçesindeki taşlar, Kula Belediyesi ekipleri tarafından sökülerek yenilendi. Belediyenin yaptığı çalışma ile yaklaşık 550 metrekare alanda renkli kilitli parke taşı kaplaması yapılarak, özellikle kış aylarında Rehabilitasyon Merkezi'nin giriş kısmı su birikintilerinden kurtarılmış oldu.
Rehabilitasyon merkezi bahçesinde yapılan kilitli parke taş çalışmadan dolayı Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ve çalışmayı gerçekleştiren ekibe teşekkür eden Merkez Müdürü Seyfettin Erkaya, Kula Belediyesi'nin yaptığı çalışma ile kış aylarında merkezimizin giriş kısmında oluşan su birikintilerinden kurtarıldığını söyledi.
İlçedeki tüm eğitim kurumlarından gelen istekleri yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Aşkın, merkezin bahçesindeki parke taşlarının da engellilerin daha güzel bir ortamda yaşaması amacıyla yenilediklerini söyledi.
(HY-ERG-Y)

01.02.2013 10:15:11 TSI

Editör: Wan Haber