Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ilk yarıyı lider kapatan Aydınspor 1923, hafta sonu sahasında oynayacağı Erzincan Refahiyespor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.
Antalya kampının Pazar günü sona ermesinin ardından futbolculara bir günlük iznin verildiği Aydınspor 1923'te futbolcular yarın toplanarak maçın hazırlıklarına başlıyor. Kampın son gününde karşılaştıkları Karagümrük maçında as oyuncularını riske etmediğini kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, "Karşılaşmaya Serhat-Uğur-Osman-Erdi-Hayrullah-Altan-Sercan-Emre Gümüşkaya-Emre Yaman-Cevdet-Onur Kerman 11'i ile başladık. İlerleyen dakikalarda Sadullah, Emre İşçiler ve Rıdvan 'ı oyuna sürdük. Oyun ve mücadele anlamında futbolcularımızın gösterdiği performanstan memnunum" dedi.
Ligin başlamasına 1 hafta kaldığını belirten Dinçel, "Sadullah ve Umut'tan cezalı oldukları için yararlanamayacağız. Savaş'ı da şu anda riske etmeye gerek duymuyoruz. Her ne kadar eksiklerimiz olsa da iç sahadaki en büyük gücümüz olan taraftarımızın desteğiyle rakibimizi yenmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi yeter ki ilk yarıdaki gibi desteklesin. İç saha serimizi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.
(GY-MB-İK)

14.01.2013 16:13:21 TSI

Editör: Wan Haber