Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923, Erzincan Refahiyespor'dan Recep Gayık ile yarım sezonluğuna anlaştı. 25 yaşındaki oyuncuyla kulüp tesislerinde düzenlenen törenle sözleşme imzalandı.
Tesislerde düzenlenen imza törenine Aydınspor 1923 Başkanı İlhan Günendi ile yöneticilerden Erdal Sakallı, Gökhan Aksu, Veysel Kılınç, Mukadder Karakahyaoğlu, kulüp genel müdürü Serkan Bilen katıldı.
Aydınspor 1923'te daha önce farklı takımlarda birlikte forma giydiği Uğur Arslan Kuru, Umut Kaya ve Emre Gümüşkaya'nın forma giydiğini kaydeden Recep, "Daha önce çok kez Aydınspor'a karşı oynadım. Camiayı ve takımdaki oyuncuları biliyorum. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Elimden gelenin en iyisini yaparak, şampiyonlukta katkıda bulunmayı istiyorum"dedi.
HAFTA SONUNDA GELDİĞİ TAKIMA KARŞI OYNAYACAK
Aydınspor 1923'ün hafta sonunda transfer olduğu Refahiyespor ile oynayacağı belirtilmesi üzerine konuşan genç oyuncu, "Profesyonel yaşamda bu tip şeyler olabiliyor. Hocam, forma verirse elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum"diye konuştu.
GÜNENDİ:"HER AN HERŞEY OLABİLİR"
İmza töreninde konuşan Aydınspor 1923 Başkanı İlhan Günendi, 5 Şubat'a kadar transferin sürdüğünü hatırlattı. Recep Gayık'ı basın mensuplarına tanıtan ve başarı dileyen Günendi, "Recep sezonun ikinci yarısında inşallah bize katkı sağlayacak. Kendisine hayırlı olsun diyorum. Transfer süreci devam ediyor. Her an her şey olabilir. Teknik heyetimizle uyumlu şekilde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Günendi, santrofor bölgesine transfer yapacaklarını belirtti.
(GY-MB-İK)

15.01.2013 12:38:28 TSI

Editör: Wan Haber