Ramazan Özcan, Malatya Ticaret Borsası (TB) Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yapan Ramazan Özcan, Malatya TB'nin 1 Şubat'ta yapılacak olan seçimi için aday olduğunu ifade edip, daha önceden adaylığını açıklayan Eşref Aydın'ın adaylıktan çekildiğini ve kendisini destekleyeceğini aktardı.
Özcan, "Seçiciler, Ticaret Borsası'nın yeni başkanını seçmek için kurulacak sandığa koşacak. Kullandıkları oylarla yeni bir beyaz sayfa açacaklar. Kamuoyu, ulusal ve uluslararası kimlik taşıyan kayısının nabzını yakında tutan borsaya kilitlendi. Üreticilerin sıkıntılarının doruğa ulaştığı bir ortamda isimlerden ziyade projelerin oy koparacağı sürece girildiği düşüncesini taşıyorum" şeklinde konuştu.
"Kentin 400 milyon dolar civarında bir ticaret hacmi var. Bunda kayısının payı büyüktür" diyen Özcan, kayısının hak ettiği yere gelmesi için çaba göstereceklerini bildirdi.
Eşref Aydın ise, "1 Şubat tarihinde başkanlık seçimi için aday olmuştum. Başkan adayı Ramazan Özcan'ı destekleme kararı aldık. Arkadaşlarımızdan gelen talep üzerine Ramazan Özcan'ı destekliyoruz" dedi.
(NA-SO-Y)

28.01.2013 16:43:58 TSI

Editör: Wan Haber