Sanat ve Şengal Kadın Parkında düzenleneceği belirtilen açık hava film gösterimi için açıklamada bulunan İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Gültekin 'İpekyolu Belediyesi Film Günleri' etkinliklerinin startının verildiğini ve Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi.

Gültekin, düzenledikleri açık hava film etkinliği ile halkın yorucu, gündelik işlerinin dışında kültürel etkinlikler ile bu yorgunluklarını üzerlerinden atmalarına yardımcı olmak istediklerini söyledi. Gültekin, geçen yıl şehrin en uğrak parkı olan sanat parkında düzenledikleri film gösterimlerine bu yıl, Şengal Kadın Parkını da dahil ederek iki noktada düzenleyeceklerini dile getirdi.

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Gültekin; "Van halkı için iki yıl içerisinde sadece İpekyolu Belediyemiz böyle bir etkinlik düzenliyor. Halkımızın yoğun katılım sağlayacağından hiç bir şüphemiz yok. Ramazan ayının sosyal kültürel etkinliklerle daha pozitif geçmesi açısından film izleme etkinliğine tüm halkımızı davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber