Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan Ricardo Quaresma, Portekiz'le EURO 2016 şampiyonluğu için gün sayıyor… Siyahbeyazlı taraftarın sevgilisini menajeri Elif Sözeri'ye sorduk… İşte; Türkiye'de üst düzey menajerlik yapan ilk kadın olan Sözeri'nin ağzından Quaresma:

Ricardo özel bir insan, farklı bir yıldız. Milyonların gözü önünde olmasına rağmen sade bir hayatı tercih ediyor. Hayatının merkezi ailesi ve futbol.

Kendisine çok iyi bakar, çok iyi çalışır, çok iyi dinlenir. Alkol ve sigarayla hiç işi yok. En iyi arkadaşı Cristiano Ronaldo. Beslenme programlarından, idmanlara kadar pek çok şeyi paylaşıyorlar.

Maç günleri Ricardo'ya telefonla ulaşamazsınız. Dünya ile iletişimini keser ve bol bol dua eder.

Hep sahada olmak ve oynamak ister. Duyguları yoğundur. Bazen anlık tepkiler verebiliyor. Beşiktaş'ta çok mutlu, Avrupa Şampiyonası'nda çok mutlu çünkü oynuyor.

İYİ BİR TEKNİK ADAM OLUR

Annesine, eşine, çocuklarına inanılmaz bağlı. Bir ara gece hayatı varmış gibi yansıttılar. Ancak tam tersi. Zamanının çoğu tesisler ile evi arasında geçer.

İnsanlara çok çabuk güvenir. Sevgisini de öfkesini de hemen gösterir. Bir insan onun kalbini ve güvenini kazandı mı Quaresma'yı kazanır ve kaybetmez.

Beşiktaş taraftarı sevgisini hiç esirgemeyerek Quaresma'nın kalbini kazandı. Ona inanıp, güvenip getiren, çocuğunun doğumuyla bile yakından ilgilenen Başkan Fikret Orman ve yönetimi onu sonsuza kadar kazandı.

Evde olduğu zaman da sürekli maç izler. Dünya futbolunu takip eder. Maç analizi ve oyun okuma yeteneği çok iyi. İleride iyi bir teknik adam olabilir.

Şampiyona nedeniyle Ricardo'ya teklifler var. Ama şu an bunlarla ilgilenmiyor. Şu an gündeminde transfer yok. Bir ay önceki düşüncesi Beşiktaş'ta kalmak ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmaktı.

Editör: Wan Haber